Akuttid naprapat

Är du i akut behov av en naprapatbehandling? Möjligen upplever du besvär i muskler och leder och behöver därför en tid med en naprapat omgående. En tidsbokning hos Sollentuna Naprapat är då lämpligt för dig som behöver lindring och hjälp vid akut smärta, låsningar eller skador. Hos oss på Sollentuna Naprapat hjälper vi våra patienter att identifiera sina problem, se orsaken samt rehabiliteringen av dessa, i syfte att du ska kunna återgå till en högfunktionell och hälsosam vardag inom kort. Dessa problem kan innefatta en mängd fysiska problem, allt från olika varianter av skador, smärta och kronisk värk till stressrelaterade problem som uttrycker sig fysiskt. Du kan enkelt boka en tid eller kontakta oss här på vår hemsida, redan idag!

När bör jag uppsöka en naprapat?

Du bör uppsöka en naprapat för en behandling när du har en idrottsskada, arbetsskada, överbelastning, eller skador från olyckor, artros eller andra besvär som orsakar smärta. En del smärtor kan gå över av sig självt och kräver inte alltid vård. Hursomhelst, kräver skador likt dessa oftast en kontinuerlig behandling för att hålla värk tillbaka, samtidigt som det finns andra fall som endast kräver en behandling för att bli av med problemen.

Det kan också vara så att du har tidigare blivit behandlad av en naprapat och trots det kan en del besvär återkomma eller till och med kräva akut behandling för att man ska kunna hantera smärtan eller utföra sina arbetsuppgifter utan svårigheter eller hinder. Det är av just denna anledning som vi på Sollentuna Naprapat erbjuder akuttider så att du kan få den hjälp du behöver omgående. Det beror på att ju tidigare man åtgärdar en skada med korrekta åtgärder desto större blir chansen att undvika komplikationer av en skada. De behandlingsmetoder som vi utför är Massage/Idrottsmassage, Manipulation, Mobilisering, Triggerpunktsbehandling, Stretching, Dry Needling, och Träning/Rehabilitering.

Akut naprapat Sollentuna med omfattande behandling

Det går även bra att vända dig till en naprapat när du känner av problem och skador som kan vara orsakade av stress. Det kan yttra sig i form av spänningar, muskel- och ledvärk samt huvudvärk exempelvis. Oavsett vilket besvär det gäller så är det just det- ett besvär, som kan bidra till svårigheter i vardagen. En del skador tar längre tid än andra att läka. Det är därför rekommenderat av oss att boka en behandling och få hjälp så att din smärta minskar. Då blir läkningsprocessen både bättre och sker snabbt med hjälp av en professionell och effektiv behandling. Det kan också vara bra att ha i åtanke att allt i kroppen samverkar och därför är naprapati ett effektivt sätt att få en bild av hur ens skador kan ha uppkommit och hur de påverkar andra delar av kroppen. Du får även en tydligare bild av hur du kan lösa dessa problem från grunden. Det gäller akut och icke akuta besvär.

Boka en akuttid idag

Det finns en mängd olika sätt att behandla skador på och vi utgår alltid från ett helhetsperspektiv för att skapa rörlighet och reducera skador samt smärta. Vi utför behandlingar som är individanpassade då alla kroppar och besvär ser olika ut. Vanliga sökorsaker är ryggskott, huvudvärk, diskbråck, löparknä, artros, ischias, och tennisarmbåge. Oavsett vilket problem du än har undersöker vi kroppen noga med muskel- och led-tester för att förstå vilken struktur som eventuellt smärtar, hur ditt rörelsemönster ser ut, och vilka förutsättningar och begränsningar som finns. Efter det lägger vi upp relevant behandling- och rehabiliteringsplan. Våra behandlingar består av undersökning inledningsvis, sedan fastställs n diagnos, och slutligen en behandling och tränings- och rehabiliteringsplan.

Givetvis ger vi också råd om rehabilitering och ergonomi för att skapa varaktiga resultat. Ta hjälp av oss på Sollentuna Naprapat när du behöver en akut tid hos en naprapat i Sollentuna. Vi hjälper dig till en smärtfri livsstil. Kontakta oss eller boka tid nu direkt!

Ta kontakt med oss idag

Vi hjälper dig få en besvärsfri vardag och fritid.