Cervikal Radikulopati

Cervikal radikulopati är en smärtsam nervsjukdom som orsakas av en kompression eller irritation av nervrötterna i nacken. Hos våra naprapater ser vi ofta patienter med cervikal radikulopati som lider av smärta, domningar och svaghet i nacken, skuldrorna och armarna.

Varför får man Cervikal Radikulopati?

Orsakerna till cervikal radikulopati kan variera, men vanligtvis är det åldersrelaterade förändringar i ryggraden som orsakar kompression av nervrötterna. Andra orsaker kan inkludera skador, överanvändning av nacken och ryggradsmissbildningar.

Vad är symtomen för Cervikal Radikulopati

Symptomen vid cervikal radikulopati kan inkludera smärta i nacken som strålar ut till axeln och armen, domningar, stickningar och svaghet i armarna och händerna, samt huvudvärk.

 

När bör man söka vård för Cervikal Radikulopati?

Om du upplever några av dessa symtom, bör du söka vård hos en naprapat för noggrann diagnos och behandling. Ju tidigare du söker vård, desto bättre är chanserna för en snabb och effektiv återhämtning.

Så behandlar våra naprapater Cervikal Radikulopati

Vid behandling av cervikal radikulopati använder våra naprapater en kombination av manuell terapi, träning, stretchövningar och ergonomisk rådgivning för att lindra smärta och återställa normal funktion i nacken och ryggraden. Genom att arbeta tillsammans med patienten för att skapa en individanpassad behandlingsplan, strävar vi efter att hjälpa varje patient att uppnå en optimal hälsa och välbefinnande.

Boka tid för naprapatbehandling av Cervikal Radikulopati

Boka naprapatbehandling för cervikal radikulopati redan idag och låt våra erfarna naprapater hjälpa dig att bli smärtfri och återgå till en aktiv livsstil!

Boka tid för en naprapatbehandling hos oss på naprapat Sollentuna redan idag!